Περιποίηση Προσώπου - YVES ROCHER - Δίκτυο FaceandBody.gr

Περιποίηση Προσώπου

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-sensitive-vegetal

Μήπως το δέρμα σας είναι ευαίσθητο; SENSITIVE VEGETAL
ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Επειδή οι ζωντανοί οργανισμοί αναγνωρίζονται μεταξύ τους, το δέρμα αναγνωρίζει τα φυτικά δραστικά συστατικά και τα αφομοιώνει. Ωστόσο, η διαδικασία εκχύλισης του φυτού πρέπει να γίνει έτσι ώστε το δραστικό συστατικό είναι αφομοιώσιμο και πιο αποτελεσματικό. Αυτή ακριβώς είναι n τεχνογνωσία της Yves Rocher με τις αποκλειστικές τεχνολογίες Τ.Φ.Α. (Τεχνολογίες Φυσικής Αφομοίωσης) όταν βελτιστοποιηθεί η αφομοίωση, το πανίσχυρο εκχύλισμα του Βαλσαμόχορτου ενσωματώνεται στην καρδιά των προϊόντων της σειράς Sensitive Végétal.

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-hydra-vegetal

Μήπως το δέρμα σας είναι κανονικό έως μεικτό;

HYDRA VEGETAL
ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Ανακαλύψτε την ειδική σειρά ενυδάτωσης, που έχει δημιουργηθεί στα μέτρα σας: η δύναμη των Χυμών που παγιδεύουν την υγρασία και δρουν σαν «δεξαμενή νερού», προέρχονται από τον Σφένδαμο και την Μπλε Αγαύη και εξασφαλίζουν στα κανονικά έως μεικτά δέρματα μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης διαρκείας.

Για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και συνήθειες κάθε γυναίκας, η σειρά HYDRA VEGETAL προτείνει μια σειρά προϊόντων περιποίησης με διαφορετικό τύπο υφής που απαιτούν αισθησιακές κινήσεις.

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-sebo-vegetal

Μήπως το δέρμα σας είναι από μεικτό έως λιπαρό;

SEBO VEGETAL
ΓΙΑ MAT ΔΕΡΜΑ

Οι ειδικοί Ερευνητές της Yves Rocher επέλεξαν τη σκόνη από τη λίμνη Βαϊκάλη για την ισχυρή δράση της αναφορικά με την παραγωγή σμήγματος. Έτσι, οι πόροι συστέλλονται ορατά, το πλεονάζον σμήγμα μειώνεται και το δέρμα αποκτά ματ όψη. Η σκόνη από τη λίμνη της Βαϊκάλης, προϊόν ορθής διαχείρισης, εκχυλίζεται από τη ρίζα της Σκουτελάριας μέσω μιας 100% φυσικής διαδικασίας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των δραστικών μορίων της.

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-sebo-vegetal-pure

Μήπως το δέρμα σας έχει τάση ακμής;

SEBO VEGETAL Pure
ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Η Yves Rocher έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων περιποίησης που εξισορροπεί το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των ατελειών ενώ ταυτόχρονα είναι ήπια προς αυτό. Για τη σειρά SEBO PURE VEGETAL οι ερευνητές μας έχουν συνδυάσει τις ιδιότητες του Boreal Tea με του Wintergreen. Τα φύλλα του θάμνου Wintergreen χρησιμοποιούνται σαν αφέψημα στην παραδοσιακή ιατρική για τις καθαρτικές τους ιδιότητες. Από το απόσταγμα των φύλλων παράγεται Σαλικυλικό Οξύ που εξαγνίζει απόλυτα φυσικά το δέρμα. Αυτό ξεχωρίζει τη SEBO PURE VEGETAL από τις υπόλοιπες εταιρίες που χρησιμοποιούν συνθετικό σαλικυλικό οξύ.