Περιποίηση Προσώπου

Περιποίηση Προσώπου

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-sensitive-vegetal

Μήπως το δέρμα σας είναι ευαίσθητο; SENSITIVE VEGETAL
ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Επειδή οι ζωντανοί οργανισμοί αναγνωρίζονται μεταξύ τους, το δέρμα αναγνωρίζει τα φυτικά δραστικά συστατικά και τα αφομοιώνει. Ωστόσο, η διαδικασία εκχύλισης του φυτού πρέπει να γίνει έτσι ώστε το δραστικό συστατικό είναι αφομοιώσιμο και πιο αποτελεσματικό. Αυτή ακριβώς είναι n τεχνογνωσία της Yves Rocher με τις αποκλειστικές τεχνολογίες Τ.Φ.Α. (Τεχνολογίες Φυσικής Αφομοίωσης) όταν βελτιστοποιηθεί η αφομοίωση, το πανίσχυρο εκχύλισμα του Βαλσαμόχορτου ενσωματώνεται στην καρδιά των προϊόντων της σειράς Sensitive Végétal.

yves-rocher-peripoihsh-prosopou-proionta-kathgoria-hydra-vegetal

Μήπως το δέρμα σας είναι κανονικό έως μεικτό;

HYDRA VEGETAL
ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Ανακαλύψτε την ειδική σειρά ενυδάτωσης, που έχει δημιουργηθεί στα μέτρα σας: η δύναμη των Χυμών που παγιδεύουν την υγρασία και δρουν σαν «δεξαμενή νερού», προέρχονται από τον Σφένδαμο και την Μπλε Αγαύη και εξασφαλίζουν στα κανονικά έως μεικτά δέρματα μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης διαρκείας.

Για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και συνήθειες κάθε γυναίκας, η σειρά HYDRA VEGETAL προτείνει μια σειρά προϊόντων περιποίησης με διαφορετικό τύπο υφής που απαιτούν αισθησιακές κινήσεις.